Ako ste mali ili srednji poduzetnik koji traži mentorstvo i financijska sredstva za projekt europskih razmjera koji će dovesti do značajnih promjena u vašem načinu poslovanja, svakako vas pozivamo da nam se javite. Jer upravo su naši financijski instrumenti, zajmovi i pozajmice za razvoj poslovanja, jedan od najučinkovitijih načina koji pomažu u mobilizaciji dodatnih javnih i/ili privatnih izvora financiranja kojima ćete otkloniti postojeće tržišne nedostatke.

S obzirom na trenutnu ekonomsku situaciju i sve veću oskudnost javnih resursa, vjerujemo da će se ovakav način investiranja savršeno uklopiti u vaše poslovanje i donijeti niz dugoročnih vrijednosti za tvrtku. Vaše javljanje možda će biti mali korak u svakodnevnome radu, no pri pogledu na konačne rezultate investiranja, shvatit ćete koliko je bio velik za poslovanje.

Zajedničke investicije u nova poslovanja, baš kao i financiranje projekata, od sada su mogući uz naše profesionalno stručno vodstvo i 100 postotnu sigurnost!

Uz osobni i fleksibilan pristup svakom klijentu, spremni smo saslušati i vašu privatnu ili poslovnu priču i ideju te pronaći odgovarajuće rješenje koje će završiti osmijehom na vašem licu.

Poslovna ulaganja d.o.o.

Savska cesta 182,
10000 Zagreb
Hrvatska

+385 (0)1 30 333 25
+385 (0)1 30 333 24