Poslovna ulaganja d.o.o. Vaš je partner za poslovni i privatni uspjeh!

Još prije 30 godina uvidjeli smo kako mlade, mikro i male tvrtke ne mogu realizirati svoje poslovne ideje uz pomoć velikih financijskih institucija. Uz bolju analizu njihovih poslovanja, prihvatili smo određene rizike, prilagodili se tržištu te već dugi niz godina nudimo financijska rješenja za naše klijente i partnere.

Svaki klijent nama je jednako važan.

Zato smo Vas spremni najprije saslušati, a potom Vam kroz osobni i fleksibilni pristup ponuditi rješenje za Vaše izazove, bilo da je riječ o zajedničkim investicijama, zajmovima ili financiranju.

Poslovna ulaganja d.o.o. pametno je izabrati jer smo:

  • pouzdani i diskretni
  • fleksibilni
  • brzi
  • stručni i profesionalni

Klijenti o nama

Više nego zadovoljni smo uslugom financiranja, naročito ljubaznošću i brzinom. Strpljivo su odgovarali na sve naše upite, a vozilo za koje smo zaključili Ugovor o financiranju u četvrtak, preuzeli smo već slijedeći dan. I prije smo koristili se financiranjem ali nismo uspijevali tako brzo sve zaključiti. Pogotovo kada se uzme u obzir da živimo na otoku.

Klijentica iz Njivica

Do sada sam bio korisnik usluga konkurentskog financijskog društva. Iako sam svoje obveze redovito ispunjavao prilikom sklapanja novog ugovora, na žalost, nisu imali dovoljno vremena za mene dok sam u Poslovna ulaganja sve riješio u jednom danu. Ne kaže se uzalud :“Vrijeme je novac“.

Vlasnik obrta iz Zagreba
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu najprije u kreditiranju, a zatim i u ostalim uslugama financiranja i investiranja, kvalitetno i pravovremeno možemo reagirati na tržišne promjene te sukladno Vašim mogućnostima pomoći Vam približiti se ostvarenju Vaših poslovnih i osobnih ciljeva.
Tu smo za Vas, obratite nam se s povjerenjem!

Poslovna ulaganja d.o.o.

Savska cesta 182,
10000 Zagreb
Hrvatska

+385 (0)1 30 333 25
+385 (0)1 30 333 24